De Leeuw van Putten is sociale woningcorporatie in Spijkenisse (72.000 inwoners). Met ongeveer 4.000 woningen en overig vastgoed en 32 medewerkers is De Leeuw van Putten een belangrijke speler in de lokale woningmarkt. Met een kwalitatief goede woningvoorraad en door continu in gesprek te gaan met haar omgeving werkt De Leeuw van Putten hard aan haar ambities voor huurders, vastgoedbezit en de wijken. De financiële positie is zonder meer sterk te noemen. De Leeuw van Putten staat dichtbij haar klanten, met een zeer servicegerichte dienstverlening.

De Leeuw van Putten kent een prettige professionele en informele werksfeer, waarin met relatief weinig mensen veel wordt gedaan. Dat vraagt om een flexibele ‘hands on’ mentaliteit en een procesgerichte multidisciplinaire manier van werken. Vanwege het vertrek van één van de MT-leden en om in te kunnen spelen op komende uitdagingen in de sector is De Leeuw van Putten op zoek naar een Manager Wonen.

Functie:

Als Manager Wonen ben je lid van het MT en rapporteer je aan de directeur-bestuurder. Je geeft leiding aan 7 servicegerichte medewerkers zoals woonconsulenten, een coördinator participatie en leefbaarheid, een beheerder buitenruimte en baliemedewerkers. Ook ben je sparringpartner voor de bestuurder, collega MT-leden en medewerkers bij het vormgeven van het strategisch beleid en de vertaling daarvan naar de uitvoering van de kerntaak. Jouw afdeling is verantwoordelijk voor het verhuurproces, participatie en leefbaarheid, sociaal beheer en optimale dienstverlening aan huurders en woningzoekenden. Bij de aanlevering van artikelen voor het bewonersmagazine en in de externe communicatie vervul je samen met je afdeling een belangrijke rol.

Profiel:

  • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau, bij voorkeur een brede sociaal-maatschappelijke opleiding en bent bereid je verder te scholen.
  • Je werkervaring moet raakvlakken hebben met verhuur van vastgoed (woningen, BOG en MOG) en je hebt leidinggevende ervaring.
  • Je geeft op een prettige en soepele manier leiding aan de afdeling Wonen. Daarbij weet je op een evenwichtige wijze verhuurtechnische, financiële en maatschappelijke waarden te verenigen en je collega’s te betrekken.
  • Je bent samenwerkingsgericht, leergierig en realistisch.

Aanbod:

Een brede strategische managementfunctie met een boeiende opdracht voor een pragmatische en resultaatgerichte manager met leidinggevende kwaliteiten en een brede kijk op verhuur van vastgoed. Het betreft een fulltime functie beginnend met een jaarcontract met de intentie tot een vaste aanstelling. De functie is gewaardeerd in schaal L van de CAO Woningcorporaties.

Interesse?

Deze procedure is succesvol afgerond.