Voor woningstichting De Leeuw van Putten in Spijkenisse zoeken wij een Hoofd Portefeuillemanagement verantwoordelijk voor het aansturen van de lopende processen en het ontwikkelen van een passend assetmanagementmodel.

Organisatie:

De Leeuw van Putten is een jonge, toonaangevende en ambitieuze woningcorporatie met als werkgebied de stad Spijkenisse. Zij is opgericht in 1981 in een groeikern met een grote bouwopgave. Door de zeer geconcentreerde bouwperiode van haar hele bezit in ongeveer vijf jaar, bereidt zij zich voor op een grootschalige opgave die over tien jaar zal starten. Met ongeveer 4.000 verhuureenheden, 29 medewerkers en een goede financiële positie is zij een belangrijke speler in de lokale woningmarkt. Zij is continu in gesprek met haar omgeving en in bezit van een kwalitatief goede woningvoorraad. Bij de Leeuw van Putten staat een zeer servicegerichte dienstverlening aan de klant voorop.

De Leeuw van Putten kent een prettige professionele en informele werksfeer, waarin met relatief weinig mensen veel wordt gedaan. Een en ander vraagt om een flexibele ‘hands on’ mentaliteit en een procesgerichte multidisciplinaire manier van werken. Vanwege de pensionering van één van de MT-leden en het inspelen op komende uitdagingen in de sector zoals de invoering van marktwaarde als waarderingsgrondslag is De Leeuw van Putten op zoek naar een Hoofd Portefeuillemanagement.

Functie:

Het hoofd portefeuillemanagement wordt rechtstreeks aangestuurd door de directeur bestuurder en is lid van het vierhoofdig MT. Als manager van de afdeling geeft het hoofd leiding aan 9 bouwkundig medewerkers en is sparringpartner voor de bestuurder, collega MT-leden en medewerkers bij het vormgeven van het strategisch beleid en de vertaling daarvan naar de uitvoering van de kerntaak. De afdeling is verantwoordelijk voor het klachtenonderhoud, mutatieonderhoud en de planmatige onderhoudswerkzaamheden. Naast het aansturen van de lopende processen is het afdelingshoofd verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een bij De Leeuw van Putten passend assetmanagementmodel.

Profiel:

U heeft een academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur een brede vastgoedopleiding zoals MRE en bent bereid zich verder te scholen. Uw werkervaring dient raakvlakken te hebben met vastgoedbeheer en -ontwikkeling en u heeft daarbij bij voorkeur al enige leidinggevende ervaring opgedaan. U bent in staat om op een prettige en soepele manier leiding te geven aan de afdeling en het opzetten en vormgeven van het nog te ontwikkelen assetmanagement. Daarbij weet u op een evenwichtige wijze bouwkundige, financiële en maatschappelijke waarden te verenigen en uw collega’s te betrekken. U toont zich hierbij samenwerkingsgericht, leergierig en realistisch.\

Aanbod:

Brede strategische managementfunctie met een boeiende ontwikkelopdracht voor een pragmatische pionier met leidinggevende kwaliteiten en brede kijk op vastgoedontwikkeling en -beheer. Het betreft een fulltime functie beginnend met een jaarcontract met de intentie tot vaste aanstelling. De functie is gewaardeerd in Schaal L cao Woningcorporaties (4148-5456 euro per maand).

Interesse?

De werving voor deze vacature start in de 2e helft van augustus. De Leeuw van Putten wordt in deze procedure begeleid door Willem Almekinders. De volledige profielschets en informatie omtrent de procedure vindt u hier. U kunt tevens telefonisch contact opnemen op 06-20723398. Uw brief en cv ontvangen wij graag vóór 3 oktober 2016, t.a.v. dhr. drs. W. Almekinders, bij voorkeur per e-mail: info@directiewerf.nl, of  Postbus 23, 6700 AA Wageningen.