DirectieWerf, opgericht in het voorjaar van 2009, is een netwerkorganisatie van ervaren zelfstandige adviseurs, gedreven door vakmanschap en professionaliteit. Initiatief tot oprichting van dit netwerk komt voort uit de behoefte om ons te onderscheiden in kwaliteit en aandacht voor de mensen die wij ontmoeten in onze opdrachten.

DirectieWerf kiest voor kleinschaligheid waardoor het mogelijk is om met meer persoonlijke aandacht voor opdrachtgever én kandidaat te werken. Wij committeren ons aan strenge kwaliteitsafspraken en bieden u daarmee maximale inzet en betrokkenheid. Met deze focus en liefde voor het vak lukt het ons om 100% invulling van vacatures te bereiken en ontstaat een duurzame relatie met opdrachtgevers en kandidaten.

DirectieWerf werkt in een multidisciplinair netwerk van ervaren onafhankelijke professionals zoals loopbaancoaches, assessmentpsychologen en organisatieadviseurs. Samen vormen wij een platform voor professionele uitwisseling en intervisie. Onze flexibele en kleinschalige organisatievorm, maakt ons slagvaardig en effectief. Ondernemerschap, vakmanschap en ervaring komen zo in de meest moderne en effectieve organisatievorm samen. Hiermee kunnen wij u optimaal van dienst zijn!

DirectieWerf is een initiatief van Willem Almekinders. Hij studeerde Nieuwe en Theoretische Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en organisatiekunde en verandermanagement bij SIOO.  Willem startte zijn loopbaan in de audiovisuele branche waar hij gedurende vier jaar ondermeer als locatie- en productiemanager werkzaam was. Vervolgens heeft hij zich gericht op Human Resource Management, waarin hij nu al ruim 18 jaar werkzaam is. Zeven jaar was hij als senior consultant en coördinator van executive search verbonden aan FunktieMediair. Bij dit bureau was hij actief in de werving en selectie van strategisch management en directie posities in gezondheidszorg en onderwijs. Daarna werkte hij ruim een jaar als associé bij Uitenbroek Van Bergen & Partners, alvorens in februari 2009 met DirectieWerf te starten. Hiermee heeft hij een succesvolle praktijk weten te vestigen in zorg, onderwijs en volkshuisvesting. De laatste zes jaar heeft hij zijn professionele bagage verder verrijkt met de opleidingen Transactionele Analyse en Systemisch Werken.

DirectieWerf werkt onder andere samen met:

logo Danielle

logo Hans